Draga učenka, dragi učenec.

Poteka že drugi teden učenja na domu. Kako si se znašel/-a? Ti je bilo težko? Si kaj pogrešal/-a stik s prijatelji, učitelji? Verjetno se strinjaš, da smo vsaj tokrat lahko hvaležni vsej tehnologiji, ki nam omogoča, da se kljub izolaciji lahko povezujemo. Vseeno ni odveč, da te opozorim, da pazi na varno rabo interneta in mobilnih naprav.

V tem kotičku te želim seznaniti z mnogimi koristnimi informacijami, idejami oziroma predlogi, ki bi ti v teh dneh prišle prav (za učenje ali prosti čas, da s skupnimi močmi odženemo dolgčas).

Da pa si popestrimo dneve, ki smo jih primorani preživeti v izolaciji, te spodbujam, da na tem mestu z nami deliš svoj (likovni, literarni, filmski, tehnični, ekološki, kuharski…) izdelek, ki je nastal v teh dneh, ali pa preko fotke ali videa sporočiš, kaj počneš v teh dneh (poleg šolskega dela seveda).

Vsi, ki potrebujete pomoč glede učenja, glede osamljenosti, strahov, negotovosti, odnosov s prijatelji, brati, sestrami, starši, ali samo klepet za lepši dan, mi pišite.

Prispevek pošlji na e-naslov: marija.bednjanic@ guest.arnes.si

Obilo zdravja in #ostanidoma,

Pedagoginja Marija Bednjanič

 

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost