ORGANIZIRANO LETOVANJE V PUNATU NA OTOKU KRKU ZA VAŠE OTROKE!

(RKS-OZ Maribor od leta 1955 organizira letovanje predšolskih in šolskih otrok v Punatu)

 Starše obveščamo,

da imamo sklenjen dogovor za sofinanciranje zdravstvenih letovanj z ZZZS in zato vabimo vse zainteresirane starše, da se pri osebnem zdravniku otroka pozanimajo o možnosti zdravstvene napotitve otroka na letovanje.
Za zdravstveno letovanje osebni zdravniki napišejo zdravstveno napotitev za otroke za katere menijo, da jih lahko pošljejo na zdravstveno letovanje! Zato obiščite osebnega zdravnika otroka. Če bo otrok imel zdravstveno napotitev, vam prijavo z navodili pošljemo na dom, ko prejmemo od zdravnika zdravstveno napotitev na letovanje.

Če otrok zdravstvene napotitve nima, bodo prijavnice z navodili na voljo po 20.4.2019 (ko bomo imeli dogovore o sofinanciranju letovanj z občinami). Prijavnico in navodila za uveljavljanje sofinanciranja občin boste lahko dvignili v RKS-OZ Maribor, si natisnili iz naše spletne strani ali pa prejeli pri svetovalni delavki na OŠ, ki jo obiskuje vaš otrok.

Vpis v izmene se bo pričel v maju  oziroma, ko bomo imeli podpisane dogovore za sofinanciranje letovanj z občinami ter drugimi organizatorji – druga OZ RK.

 

V RKS-OZ Maribor načrtujemo letovanje šolskih otrok v Punatu v času II.,III.,IV., in V. izmene med 07.7. in 16.8.2019!

 

Datume posameznih izmen in več informacij najdete na naši spletni strani: www.rkmb-drustvo.si. Lahko pa nam pišite oziroma nas pokličite!

 

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)