Obiskovanje pouka v oziru na SARS – COV2

Zaradi omejevanja stikov in nenamernega širjenja okužbe starše naprošamo, da pridete po otroka v šolo ob določeni / dogovorjeni uri. Otroka počakate PRED šolo. Enako pravilo velja tudi za prihod. Izjema so učenci 1. razreda, ki velja samo za mesec september.

V šolskem letu 2022/23 se bo pouk izvajal na običajen način kot pred začetkom pandemije. Pomembno pa je, da vsi obiskovalci in zaposleni na šoli upoštevamo osnovne higienske ukrepe in priporočila za preprečevanja prenosa in širjenja virusa in še posebej samozaščitno vedenje.

Ob morebitnem pojavu specifičnih simptomov okužbe (vročina, kašelj, bolečine v žrelu, nahod, slabo počutje, utrujenost, glavobol, bolečine v mišicah in sklepih, izguba vonja in okusa ter prebavne težave), učenec ostane doma in se preventivno samotestira. Testi za samotestiranje so brezplačni in so na voljo v lekarnah (10 testov na mesec za vsakega otroka).

V kolikor je test pozitiven, je potrebno to sporočiti šoli (02 686 48 50, os-starse@guest.arnes.si). Učenec ostane doma, starš pa za nadaljnje informacije kontaktira izbranega pediatra otroka. 

Ravnatelj, Franc Kekec«

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost