Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Sporočamo vam, da so učenci 4. razredov, ki so se udeležili izmenjave (obisk v Grazu), srečno prispeli na cilj.

 

PODROČNO ATLETSKO TEKMOVANJE

V četrtek je potekalo na Ptuju področno atletsko tekmovanje. Udeležili so se ga tudi učenci in učenke naše šole in zelo dobro zastopali barve OŠ Starše. Po kolajni je posegel sedmošolec Jan, ki je premagal vse tekmece in v teku na 60 m med mlajšimi dečki osvojil 1. mesto

Kolajna je za las ušla Lari v metu vortexa, Uli v teku na 300 m in dekliški štafeti (4x100m) – osvojile so namreč 4. mesto. Timi je v metu vortexa osvojil 5. mesto, Žiga 7. mesto, devetošolka Živa je v finalnem teku na 60 m osvojila 6. mesto, Laura pa v teku na 300 m 8. mesto. Na 60 m je tekla še Lara, ki je osvojila 13. mesto, Lan pa je vrgel vortex za 18. mesto. 

Vsem nastopajočim iskreno čestitamo!

 

 

 

 

Športni dan – 30. 5. 2023

V torek, 30. 5. 2023, bo športni dan za učence od 1. – 9. razreda OŠ Starše. Dejavnosti bodo potekale v šoli.

Športni dan se bo začel ob 8. 20, dejavnosti bodo trajale do 12.55.

Učenci naj bodo športno oblečeni, s seboj naj imajo kakšno pokrivalo in plastenko vode. V telovadnicah bodo bosi, za tek potrebujejo primerno športno obutev.

Pustolovščina +

Dragi učenke in učenci 6., 7. in 8. razreda,

če želite nekaj prvih počitniških dni preživeti malo drugače in bolj pustolovsko, ste vabljeni na tridnevni tabor Pustolovščina+, ki se bo odvijal od 28. do 30. junija 2023 na Zavodu A. M Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru. Več podatkov je v priponki.

Vabljeni!

 

Šolski plesni festival v Gorišnici

V sredo, 17.5.2023, smo se udeležili Šolskega plesnega festivala v Gorišnici. Na tekmovanje smo odpeljali dve skupini učenk in sicer skupino učenk POŠ Marjeta in skupino učenk OŠ Starše, ki so zastopale šolo v posamičnih plesih.

Deklice so izjemno dobro plesale, saj so v skupni razvrstitvi najmlajših (od 4. do 6.razreda) osvojile 4. mesto (POŠ Marjeta) in 8. mesto (OŠ Starše).

V finalu si je Stella Šmigoc priplesala odlično 5. mesto.

Vsem nastopajočim čestitamo!

      

 

MLADINA POJE 2023

V sredo, 17. 5. 2023, je mladinski pevski zbor OŠ Starše nastopil na 5. koncertu revije mladinskih pevskih zborov “Mladina poje”, ki je bil v Unionski dvorani v Mariboru. Revijo je organiziral Javni sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti Območne izpostave Maribor. Strokovna ocenjevalka koncerta je bila Zlatka Terlevič.

Na koncertu je nastopilo pet mladinskih pevskih zborov iz OŠ Duplek, OŠ Miklavž na Dravskem polju, OŠ bratov Polančičev Maribor, OŠ Bojana Ilicha Maribor in OŠ Starše.

Na kvalitetnem pevskem koncertu se je naš mladinski pevski zelo dobro predstavil in odlično zastopal šolo. Zbor je na klavirju spremljal Otmar Plavčak.

Čestitke pevcem in mentorici Nataliji Kustec.

Najnovejši prispevki

Arhiv prispevkov

(Skupno 10.357 obiskov, današnjih obiskov 1)
Prilagajanje dostopnosti spletišča