Skoči na glavno vsebino

V torek, 12. 9. 2017, smo odšle na zaslužen nagradni izlet, ki smo ga prejele v okviru likovnega natečaja »Postani donavski umetnik«. Učenke Osnovne šole Starše in Osnovne šole Ludvika Pliberška smo se združile v skupino. Vreme ni ravno ustrezalo izletu, ampak smo se kljub tem zabavale.

Zjutraj ob 6.20 smo se vkrcale na vlak in se vozile približno tri ure. Vmes smo prestopile na drug vlak, nato pa smo se od Ljubljane do Bleda peljale z avtobusom. Zaradi zamude našega vlaka nas je čakal celoten avtobus drugih udeležencev nagradnega izleta, a na koncu je bilo vse v najlepšem redu. Ko smo prispeli na Bled, smo odšli vsi v Infocenter Triglavska roža, kjer smo poslušali zanimivo predavanje o Triglavskem narodnem parku in Blejskem jezeru. Po predavanju so nas pogostili z blejsko rezino. Nato smo se z avtobusom odpeljali do Blejskega jezera. Tam smo se s pletno odpeljali do Blejskega otoka, ki leži na sredini Blejskega jezera. Otok smo si na hitro ogledali in se nato odpeljali nazaj. Ves čas je deževalo. Potem smo odšli na kosilo, kjer so podelili tudinagrade, nato pa smo se počasi odpravili domov.

Na poti proti Mariboru smo dojele, da smo bile cel dan povsod zadnje. Spoznale smo, da je dobra plat tega dneva ta, da smo spoznale nove prijateljice.

Amaya, Eva, Mia (OŠ Starše) in Maruša, Ajda (OŠ Ludvika Pliberška)

no images were found

(Skupno 423 obiskov, današnjih obiskov 1)
Prilagajanje dostopnosti spletišča