Skoči na glavno vsebino

Oddelki podaljšanega bivanja smo že vrsto let vključeni v projekt Naša mala knjižnica. Ker pridno sodelujemo, nas je za nagrado obiskala litovska ilustratorka Marija Smirnovaite.  Predstavila nam je ilustracije knjige Junaček Travček. Glavnega knjižnega junaka smo si letos izmenjavali z OŠ Dornberk.

Tinkara: Danes je torek, po zajtrku nas je čakalo veliko presenečenje. Čakala nas je ilustratorka Marija Smirnovaite. Prihaja iz Litve. Imela je spremstvo. Govorila je angleško. Najprej smo pogledali njene ilustracije. Na koncu je pisalo »HVALA, GREMO RISAT«. Narisala je: junačka Travčka, medeno rožo, hrošča in deblo. Dobili smo razglednice, na katere se nam je podpisala in nekaj narisala. To je bil moj najlepši dan v šoli.

Anej M.: Danes nas je obiskala ilustratorka junačka Travčka. Doma je iz Litve, zato ne zna govoriti slovensko. Na računalniku nam je pokazala, kje je dobila ideje za ilustracije. Nato nam je pokazala plakat, na katerem je narisan junaček Travček, roža in hrošč. Zraven smo narisali še druge stvari in jih pobarvali. Podarila nam je razglednico, na katero se nam je podpisala.

Laura: Danes, 24. 5. 2016, je bila pri nas ilustratorka knjige Junaček Travček. Prihaja iz Litve. Ker ne zna slovensko, je govorila angleško. Zraven nje je prišla gospa, ki nam je prevajala angleški jezik. Risali smo zgodbico Junaček Travček. Bilo je zelo zabavno.

 

no images were found

(Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1)
Prilagajanje dostopnosti spletišča