Skoči na glavno vsebino

Starše in otroke obveščamo,

da je ponovno v teku zbiranje prijav za letovanje otrok v Punatu za sezono 2021. Kot vsako leto je tudi letos možna prijava z zdravstveno napotitvijo, socialno regresirana prijava ali samoplačniška prijava. Prijavnico skupaj z navodili za prijavo najdete na spletni strani punat.si ali pri svetovalni delavki Mariji Bednjanič. Izpolnjeno in podpisano lahko skenirano v PDF formatu pošljete po e-pošti na naslov letovanje@rkmb-drustvo.si ali po klasični pošti: RKS-OZ Maribor, Ulica Pariške komune 134, 2000 Maribor.

Sofinanciranje letovanja s strani ZZZS (zdravstveno letovanje) je mogoče le, če osebni zdravnik otroka napoti na zdravstveno letovanje in v Območno združenje RK posreduje napotitev otroka na zdravstveno letovanje, ki je obvezna priloga k prijavi (posvetujte se z osebnim zdravnikom otroka). Zdravniki lahko na zdravstveno letovanje napotijo otroke, za katere presodijo, da jim glede na zdravstveno stanje v lanskem letu to pripada.

Sofinanciranje občin je odvisno od možnosti in pogojev občine ter višine dohodka družine v preteklem letu. Če imate stalno prebivališče v občini Starše, se za regresiranje s strani občine obrnite na šolsko svetovalno delavko na OŠ Starše, ga. Marijo Bednjanič.

 

IZMENE LETOVANJ ZA OTROKE V LETU 2021 v MPD Frankopan Punat:

Predšolski otroci Šolski otroci
                                            I.       26/06 – 06/07                             II.       06/07 – 16/07

 

Zaradi epidemioloških razmer zaenkrat v referatu za letovanje ni uradnih ur za starše, več informacij lahko najdete na naši spletni strani: punat.si ali

                          III.      16/07 – 26/07
                           IV.       26/07 – 05/08
                             V.      05/08 – 15/08
 

rkmb-drustvo.si; na FB strani: KUFER PUNat MORJA ali nas kontaktirate po e-pošti. letovanje@rkmb-drustvo.si ali telefonu: 02/ 234 4006.

(Skupno 278 obiskov, današnjih obiskov 1)
Prilagajanje dostopnosti spletišča