EKOŠOLSKI LIST-št. 3-10.11.2016 Zajtrk je pomemben v naši dnevni prehrani. Daje nam moč, da lahko delamo, pa ga vseeno veliko otok in odraslih spušča iz svoje prehrane. V petek, 18. 11. 2016, bomo tudi na naši šoli učencem ponudiili slovenski tradicionalni zajtrk. V dneh pred zajtrkom pa bodo mlajši učenci spoznali, kako pridemo do surovin za tak zajtrk, saj so jih ali pa jih še bodo obiskali čebelarka, sadjar in mlekar. Že več let učencem za tretji petek v novembru ponudimo domači kruh z maslom in medom, kot pijačo mleko in za konec pohrustamo jabolko. Tudi letos ne bo nič drugače. Pri organizaciji zajtrka smo se oprli na lokalne ponudnike. Naši stalni dobavitelji so prijazno ponudili svojo pomoč in nam bodo nekatere dobrote podarili.

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost