Skoči na glavno vsebino

V petek in soboto, torej od 7. do 8. aprila 2017, je društvo Več na šoli organiziralo Ameriški vikend.  Udeležilo se ga je več kot 100 otrok in bili so zelo navdušeni. Ob igri smo se pogovarjali z Američani in se preizkušali v angleškem jeziku. Zabavali smo se na kavbojski zabavi, kjer smo pokali balone, jedli jabolka, privezana na vrvico, metali papirnate kepe v klobuke, tekmovali v postavljanju stolpa iz lončkov, se igrali s klobuki… Ali veste, kako težko je zadeti cilj s podkvijo, če ste obrnjeni s hrbtom proti tarči?
Pika na i je bilo učenje plesa »Line dance«. Nikogar ni bilo, ki se ne bi pridružil ritmom pesmi Cotton Eye Joe, katero izvaja Rednex – zares, poleg učencev so zaplesali tudi spremljevalni učitelji.

V soboto so za nas pripravili dve glasbeni in dve športni delavnici. Igrali smo na instrumente in pri pevskem zboru smo se ob petju pop pesmi preizkusili v večglasju. Američani so pohvalili naše učence, da so pravi športniki, saj so se več kot odlično izkazali pri igri softball; navdušili pa so nas tudi z ameriškim nogometom.

Našim gostom je bila šola zelo všeč, še bolj pa so jih presenetili učenci, ki so se izkazali v najlepši možni luči.

Hvala društvu Več za organizacijo dogodka in prijetno popestritev našega vikenda.

no images were found

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)
Prilagajanje dostopnosti spletišča