Skoči na glavno vsebino

Prvi šolski dan bo v sredo, 1. 9. 2021. Učenci od 2. do 5. razreda se pred obema šolama zberejo ob 8.30, učenci od 6. do 9. razreda pa ob 9.00.

Učenci prvih razredov podružnične in matične šole pridejo v šolsko telovadnico v Staršah ob 9.10 (zunanji vhod s spodnje strani). Prvošolce spremljata največ 2 osebi, ki izpolnjujeta PCT pogoj, obvezna je obrazna maska.

Učenci se razporedijo na šolskih dvoriščih po talnih označbah in se ne mešajo. Razredniki jih po vrstnem redu v razmaku 5 minut pokličejo v šolo, obuti vstopijo v šolo in skupaj odidejo v matične učilnice.

Razredna ura traja dve šolski uri do 9.55 za učence od 2. do 5. razreda ter do 10.25 za učence od 6. do 9. razreda. Malice in kosila ta dan ni.

Učenci ne pozabite na manjšo torbico, pisalo in mapo.

Učenci iz smeri Brunšvika v smeri Starš gredo na avtobus ob 7.40 (2. – 5. razred) in 8.30 (6. – 9. razred), nazaj pelje ob 10.00, oz. 10.30.

Na podlagi odloka o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v VIZ, morajo vse osebe, ki opravljajo delo v vrtcih in šolah izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Prav tako morajo pogoj PCT izpolnjevati tudi vse DRUGE osebe, ki prihajajo v prostore vzgojno-izobraževalnih zavodov in so starejše od 15 let. Izpolnjevanje pogoja preverja ravnatelj oziroma oseba druga pooblaščena oseba zavoda. Več v priponki.

Ravnatelj, Franc Kekec

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Prilagajanje dostopnosti spletišča