Skoči na glavno vsebino

Naloge

Prehrana nekoč

Prehrana nekoč

Med 25. septembrom in 9. oktobrom 2021 bodo na Osnovni šoli Starše potekali DEKD. Učenci bodo v projektu, ki letos poteka na temo »Dober tek!«, raziskovali tradicionalne načine pridelave in priprave hrane ter preizkušali recepte jedi vsakdanjika in praznika....

več...
RAZVOJ MOŽGANOV IN TUJI JEZIKI

RAZVOJ MOŽGANOV IN TUJI JEZIKI

V nedeljo, 26. septembra, praznujemo evropski dan jezikov, zaradi česar ponovno nekoliko več razmišljamo o učenju tujih jezikov. Na naši šoli sledimo priporočilu evropske komisije, da bi se naj vsak učil, poleg maternega jezika, še 2 tuja jezika, in sicer en svetovni...

več...
1. športni dan – Ajdin tek

1. športni dan – Ajdin tek

Učenci matične in podružnične šole so se ob slovenskem dnevu športa pridružili množičnemu Ajdinemu teku. Za sodelovanje na teku so prejeli majčke in kolajne. Stoječe ovacije in čestitke vsem otrokom. 122 km so zbrali učenci in učiteljice 1. razreda, učenci in...

več...

Dokumentarni film Mitje Okorna s prebolevniki Covid-19

Epidemija covid-19 je globoko posegla v vsakdanje življenje posameznika in družbe, kar najbolj neposredno pri vašem vsakdanu v šolah zadnje leto in pol občutite prav vi. Z željo osveščati o bolezni je svetovno priznani slovenski režiser Mitja Okorn posnel dokumentarni...

več...
Uravnotežen krožnik

Uravnotežen krožnik

21. 9. 2022 so učenci imeli naravoslovni dan, ki smo ga posvetili uravnoteženi prehrani. Učenci so z različnimi materiali pripravili na krožniku uravnotežen obrok z beljakovinami, ogljikovimi hidrati in vitamini. S tem so ozavestili, kako pomembna sta v prehrani...

več...

1. kulturni dan, 6. – 9. razred

V četrtek, 23. 9. 2021, bo za učence od 6. do 9. razreda 1. kulturni dan. Obiskali bomo kulturne ustanove.   Potrebujete trdo podlago (mapo) in pisalo ter manjši nahrbtnik.  Stroški prevoza in vstopnin bodo obračunani na mesečni položnici.   Dejavnosti bodo izvedene v...

več...

Naravoslovni dan namenjen uravnoteženi prehrani

21. 9. so učenci imeli naravoslovni dan, namenjen uravnoteženi prehrani. Z različnimi materiali so na krožniku pripravili uravnotežen obrok z beljakovinimami, ogljikovimi hidrati in vitamini. S tem so ozavestili, kako pomembna sta v prehrani zelenjava in sadje.

več...

Arhiv prispevkov

7. teden (4. 5. - 8. 5.)

3. teden (30. 3. - 3. 4. )

1. teden (16 3. - 20. 3. )

(Skupno 8.519 obiskov, današnjih obiskov 1)
Prilagajanje dostopnosti spletišča